Jan Hooftman

 

Welkom in mijn wereld van bevroren licht.

Even voorstellen

Ik ben een creatieve freelance fotograaf  ik fotografeer op locatie  alsmede in mijn studio. Ik richt me op product, portret en mode fotografie. 

Vanwege mijn commerciële  achtergrond kan ik actief mee te denken over de juiste invulling geven aan een opdracht, zodat de boodschap naar de eind klant maximaal over komt.  

Klanten kunnen mij ook inschakelen voor variërende opdrachten. Zoals beelden voor social media, of  voor in- en externe publicaties en reclamewerk. 

Met  een snelle, persoonlijke dienstverlening en praktische aanpak van opdrachten zijn punten   waarmee ik klanten tevreden wil houden

Biografie

Mijn roots liggen in de analoge fotografie, de donkere kamer is voor mij geen onbekend terrein. Door de komst van de digitale fotografie zijn er nagenoeg ongekende en onbegrensde creatieve mogelijkheden in fotografische expressie.
Foto’s wekken altijd gevoelens op in welke vorm dan ook. Deze gevoelens probeer ik dan ook altijd in mijn beelden terug te laten komen. Mijzelf inleven in datgene wat ik wil vastleggen speelt hierin een grote rol. Het meest fascinerende van fotografie is voor mij het werken met licht, met name flitslicht. Door te werken met flitsers kan ik zelf bepalen welke emotie en composite ik aan de foto geef. Ik volg regelmatig workshop aan de Foto academie om mezelf scherp te houden en te ontwikkelen

 

Zelfheling