Info

Hoe gaat het maken van portret of model foto’s in zijn werk

Ik maak gebruik van mijn studio en buitenlocaties bijvoorbeeld in oude fabrieken of station, trappen of parkeergarages maakt niet als het maar en fotogenieke omgeving is .

Ik heb altijd interesse in modellen die een toegevoegde waarde zijn voor mijn portfolio. Ik wil meewerken aan jouw portfolio op basis van TFP of ik vraag een kleine financiële vergoeding. Heb je ervaring of gevoel voor expressie, drama en choreografie dan heb je bij mij een pré.

Ik heb ervaring in het begeleiden aan aansturen van modellen om tot een goed eindresultaat te komen. Ik beschik over een kleine professioneel ingericht studio aan huis daarbij is een ruimte voor het modellen om zich om te kleden of op te kunnen maken.

Mij studio apparatuur is mobiel zodat ik ook op buitenlocaties kan werken. Mijn werkwijze is  als volgt: De eerste shoot laat ik ter kennismaking het model kleding meenemen wat ze zelfs het leukst en prettigst vindt.

Met mijn Epson printer print ik zelf de foto’s waarmee ik kan kiezen uit verschillende papiersoorten barriet, aquarel, fine art of glossy het is maar net wat ik bij de foto’s vind passen.

Nadien als we wat kennis met elkaar hebben gemaakt kunnen we wat gerichter gaan werken als er een klik tussen ons is. Een selectie van de foto’s die heb gemaakt van het model zend ik met Wetransfer naar je toe. Wil je een shoot met me wil doen ? dan ontvang ik graag een paar foto’s van jouw zodat ik weet wie ik voor heb. Ik vind het prettig als je zelf ook aan geeft wat je leuk vindt.

case-study-workflow-automation-1496x1500Een prettige sfeer en een soepele communicatie beïnvloeden mede het eind resultaat van de foto. Wil je iemand meenemen is dat prima. Voordat we wat afspreken is een korte telefonisch kennismaking wenselijk. Heb Als je vragen of ideeën heb schroom dan niet me te bellen op nummer 0614603124.